De demo

Iedereen die op Stemmenweb staat, geeft een korte demonstratie van zijn of haar stem. Dat is nodig, omdat degenen die op zoek zijn naar een stem graag achter de computer de stemmen willen vergelijken en hun keus maken.

 

De demo duurt maximaal een halve minuut, zodat de bezoeker niet lang hoeft te wachten voordat het geluid is gedownload en afgespeeld. Heb je alleen langere demo's en kun je deze zelf niet inkorten? Geen probleem. Wij maken gratis de montage voor je. Geef wel even aan, welk gedeelte je wilt gebruiken.

 

Lever je demomateriaal aan via e-mail . Dat mag een WAV- of MP3-bestand zijn. Wij converteren altijd naar MP3 (192 kbps).

 

We streven naar een enigszins gelijkwaardige luidheidservaring tussen de demo's onderling. Daarom passen we het niveau van sterk gecomprimeerde ('vette') demo's aan.

 

 

Hoe kan ik de demo aanleveren?
Om op Stemmenweb te demonstreren wat je met je stem kunt, hebben wij een opname van je stem nodig, die maximaal 34 seconden duurt. Je kunt de demo via e-mail aanleveren.

 

Wij kunnen geen demo opnemen.

 
Met de meeste computers is het mogelijk om zelf een opname maken. Bijvoorbeeld met Windows Recorder. De opname mag niet langer dan 34 seconden zijn.

Heb je een professioneel geluidsbewerkingsprogramma, zoals Adobe Audition? Sla het geluid dan op in een wav-bestand, 16 bits, 44.1 kHz.

 

Als je mp3-bestanden kunt maken, mag je het bestand ook omzetten naar het kleinere MP3-formaat, zodat het makkelijker te mailen is. Kies dan voor 192 kbit/seconde.

 

Zodra je aanmeldformulier is verwerkt, krijg je per e-mail bericht, hoe je ons de demo kunt mailen.